|
|
 |
|
|
|
Nom |
Clos Lentiscus Sumoll |
Anyada |
2.004 |
Varietat |
100% Sumoll |
Producció |
12.130 |
Celler |
Can Ramon Viticultors del Montgrós |
Grau alcohòlic |
15% |
Elaboració |
Fermentació amb petita tina d’inoxidable aprofitant l’efecte de la gravetat per l’elaboració . Posterior criança de 15 mesos efectuant el “batonage” en botes bordeleses de 225 i elaboració biodinàmica . Esta filtrat de forma molt lleugera. Pot aparèixer una mica de pòsit. |
Nota de tast |
Color morat suau. Aromes de fruites del bosc, mores madures especiades i un elegant aroma que li proporcionen els 15 mesos de criança en roure dels boscos d’Allier. En boca és viu, superb, saborós i amb important post-gust . Marcades notes minerals procedents del terreny del Garraf. Vi amb caràcter. |
|
|