|
|
 |
|
|
|
Nom |
Blanc Subur |
Anyada |
2.009 |
Varietat |
100% Malvasia de Sitges |
Producció |
5.700 |
Celler |
Celler de l’hospital de Sant Joan Baptista |
Grau alcohòlic |
13% |
Elaboració |
Fermentació lenta del most en depòsit d’acer inoxidable durant un període d’uns 30 dies a baixa temperatura 14-15º. |
Nota de tast |
Color daurat pàl·lid amb reflexos verdosos, brillant a la vista. El caràcter afruitat d’entrada el fa molt fresc. Entre les fruites que hi trobem, predominen les tropicals com el mango, el maracujà i la papaia .En segon lloc apareix el plàtan verd i la pinya, amb lleugeres traces d'albercoc, de cítrics, de pera i poma verda. Apareixen també aromes florals, amb notes de camamilla i flor d’ametller que li donen complexitat i un lleuger final anisat. |
|
|